2020. május 5., kedd

Egy egészen különleges mese kisgyerekeknek sok feladattal

Designed by 0melapics / Freepik
Lili királykisasszony a szüleitől egy egészen különleges felhúzható madarat kap születésnapjára. A délutáni zsúr előtt még alszik egy kicsit. Épp, amikor a madara rárepül a szék háttámlájára hímzett fa ágára, kezdetét veszi Lili álma. Egy erdő boszorkánya fogva ejti egy varázstönkbe... szerencséjére akad segítője egy manó személyében, aki végigkíséri a feladatokon. Vajon sikerül Lilinek megmenekülnie és ott lehet a délutáni szülinapi zsúrján? És vajon milyen madarat kapott a szüleitől? Mindez kiderül, ha te is figyelemmel kíséred a mesét és aktívan alakítod az eseményeket...

Saját készítésű játékom, INNEN lehet elindítani.
(Google-űrlap, a címe: "Madaras rejtvény kisgyerekeknek")

Típus: net-alapú (digitális) "szabadulószoba", mesébe ágyazott, kisgyerekeknek íródott (írni-olvasni még nem tudó gyerekeknek felnőtt segítsége is szükséges).

Ajánlott korosztály: középsősök, nagycsoportosok, kisiskolások.

Javasolt IKT-eszközök: személyi számítógép (PC), laptop, tablet.


>>>> !! >>>>  CSAK A JÁTÉK UTÁN SZABAD MEGNÉZNI:
(Az egérrel való kijelölés után fog látszódni a szöveg, mert fehér betűkkel írtam!)
Idén ugyan elmarad, de egyébként minden évben megszervezi az MME (Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület) a "Fülemülék éjszakája" elnevezésű rendezvényét, országos szinten, több helyszínnel. Budapesten, a Margitszigeten odukat is meg lehet nézni ilyenkor. Jó szívvel ajánlom ezt a programot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése